HomeΘέματαΖώδια του μήνα: Ιούνιος

Ζώδια του μήνα: Ιούνιος

γράφει η Αστέρω

ΚΡΙΟΣ

Σε έχει πιάσει μια κουλαμάρα, ένα οξαποδώ εδώ και μέρες και με το που μπαίνει ο Ιούνιος αποτρελαίνεσαι εντελώς. Η ζωή είναι ένα μεγάλο πάρτι για σένα και αυτό το καλοκαίρι θα βάλεις φωτιά και θα τα κάψεις όλα. Γλέντα Ασπασία!

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι που είσαι τα ζά μου αργά, μπήκε το μικρό καλοκαιράκι και έχεις ξεχυθεί στον καναπέ σαν την αηδία και βλέπεις τηλεόραση κάτω από το ερκοντίσιο. Έ ρε και που να σφίξουν οι ζέστες …

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάτι παίζει στα ερωτικά σου τελευταία και μπαίνοντας στο καλοκαίρι έχεις πάρει φόρα και δεν αφήνεις τίποτα στο πέρασμά σου. Πέρνα καλά χρυσό μου, για σένα είναι η ζωή και την έχεις μόνο μία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πάψεις ποτέ τη μίρλα; Απορώ …Όλα σου πηγαίνουν μια χαρά κι εσύ σκοντάφτεις σε χαζές λεπτομέρειες που δεν αφορούν κανέναν. Μη δίνεις σημασία σε μικροπράγματα και απόλαυσε ό,τι σου φέρει ο δρόμος!

ΛΕΩΝ

Έχεις βάλει μπρος τα γρανάζια και σε έχει πιάσει τρέλα να βγεις πρώτος σε όλα (αλίμονο!). Ηρέμησε και θα κάνεις balance στα πάντα. Αρκεί να κρατάς χαμηλά την μπάλα για να μην τη χάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις υφάκι πολλών καρδιναλίων τελευταία και δεν το κόβω να σου βγαίνει σε καλό. Είναι ωραίο να γνωρίζεις ποιος είσαι και να ξέρεις τι θέλεις, αλλά να μην το παρακάνεις με την κριτική και τη γλωσσοφαγιά, γιατί ως γνωστόν “η κατάρα είναι γαϊδάρα”!

ΖΥΓΟΣ

Τα κρεβατικά σου πηγαίνουν πρίμα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω … Λάμπεις, Λάμπη μου, Λάμπεις! Μη χαρείς όμως για πολύ, γιατί εσύ που είσαι σε σχέση “θα σου δώσουν πασαπόρτι και θα βρουν καινούριο μόρτη …”!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βιώνεις μια νέα περίοδο στα επαγγελματικά σου, γεμάτη από ευκαιρίες, προκλήσεις και ξεχωριστούς δρόμους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα έχεις βάλει σε προτεραιότητα και τα γκομενικά, καθώς και η υγεία σου έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Ισορρόπησε ρε, τι σου ζητάμε;;

TΟΞΟΤΗΣ

Έχεις διάθεση να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, αλλά οι περιστάσεις και οι άνθρωποι δεν σου το επιτρέπουν. Δώσε χρόνο και όλα θα γίνουν. Είσαι ανυπόμονος και βαριέσαι τα πάντα, αλλά αυτή τη φορά η αναμονή είναι για καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε έχει πιάσει μια Γερολαδίαση και δεν δίνεις ούτε του αγγέλου σου νερό τελευταία. Πρόσεχε γιατί όταν θα ζητάς εσύ βοήθεια θα σου γυρίσουν την πλάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το έχεις ρίξει στη γυμναστική για να βγεις στις παραλίες κορμάρα και τά ΄χεις καταφέρει πολύ καλά! Συνέχισε έτσι και τα αποτελέσματα θά ‘ναι εκπληκτικά. Αρκεί να μην ξεχνάς να “γυμνάζεις” και το μυαλό…

ΙΧΘΥΣ

Σε απασχολούν έντονα τα οικονομικά αυτόν τον μήνα. Αγοραπωλησίες, αλλά και μικρά, καθημερινά έξοδα που θα σε αφήσουν … ρέστο. Μην ακούς τους άλλους και κάνε όσα ανοίγματα πιστεύεις ότι μπορεί να αντέξει η τσέπη σου!

Related stories

Η Δέσποινα και ο Κωνσταντίνος δημιουργούν χειροποίητα έπιπλα όπως τα έχετε ονειρευτεί

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου & Νίκη Οργιανέλη Γεννημένοι στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσαν...

Οι ταινίες της εβδομάδας 18.04-24.04.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Απ’ το κακό στο χειρότερο τα...

Από τον ξυλόφουρνο στο Microbakery: Οι παλιές γενιές των φουρνάρηδων και το new age

Κείμενο: Δέσποινα Λαμπρίδου Η Θεσσαλονίκη είναι αναμφίβολα η πόλη που...