HomeΘέματαΖώδια του μήνα: Αύγουστος

Ζώδια του μήνα: Αύγουστος

γράφει η Αστέρω

 

ΚΡΙΟΣ

Σε έχει πιάσει μια μούρλα από τη ζέστη κι από το ολόγιομο φεγγάρι και καθαρίζεις όλη μέρα με το κλιματιστικό και τους ανεμιστήρες στο τέρμα! Τουλάχιστον, τίγκαρε τη μπανιέρα μετά και βούτα μέσα κι εσύ για να δροσιστείς και να ξεβρομίσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η φάση σου αυτόν το μήνα είναι…”είναι το στρώμα μου μονό και μόνη μου καλοπερνώ”. Η μαγκουφιά σου θα σε φάει και τον Αύγουστο, αλλά θά ‘χεις συντροφιά ουζάκι και καλαμαράκια!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάνε ένα διάλειμμα κι εσύ από τα κρεβάτια, θα πάθεις τίποτα με αυτή τη ζέστη. Τι ερωτίκός οίστρος είναι αυτός καλοκαιριάτικο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλομελέτα και σού ‘ρχεται η αύξηση στη δουλειά! Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν, αλλά δε πρέπει να το βάζεις κάτω και να προσπαθείς συνεχώς.

ΛΕΩΝ

Μια αναζήτηση εσωτερική θα σε οδηγήσει στην πόρτα του ψυχαναλυτή. Μπράβο! Ξεκινάς δυναμικά για μια τεράστια αλλαγή στη ζωή σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο σπίτι, στο γραφείο και σε όλες σου τις σχέσεις γίνεται ο κακός χαμός. Ότι χειρότερο για σένα, δηλαδή, που θέλεις να τά ‘χεις όλα σε τάξη.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το μήνα ξεκουράσου χωρίς ενοχές! Θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εύκολα τις επιπτώσεις του ανάδρομου Ερμή στο τέλος του μήνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα σεξουαλικά παιχνίδια θα πάρουν φωτιά αυτό το μήνα. Απενεργοποίησε το τηλέφωνό σου για όσο βρίσκεσαι διακοπές και δώσ’ του να καταλάβει!

TΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το μήνα η αυτοπεποίθησή σου έχει χτυπήσει κόκκινο! Είναι ωραίο να έχεις σιγουριά για τον εαυτό σου, αλλά όταν έρχεται η ώρα, καλό είναι να κατεβάζεις τοο κεφάλι και να ζητάς συγγνώμη ευθέως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξέραμε ότι είσαι κουλτουρέξ, αλλά τέτοιο πάθος με τους σινεμάδες δεν το περιμέναμε. Έχεις πάρει σβάρνα τους κινηματόγραφους και έχεις δει από Barbie Και Oppenheimer μέχρι και ελληνικές ταινίες του ’50 σε θερινό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο μήνας έχει να κάνει κυρίως με την εμβάθυνση μιας σχέσης, γι’ αυτό να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με όσα λες και πού τα λες.

ΙΧΘΥΣ

Αυτόν το μήνα ακολούθησε τη διαίσθησή σου και μην ακούς κανέναν. Εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο για σένα και πώς θα το πετύχεις!

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...