HomeNewsroomΖώδια του μήνα: Απρίλιος

Ζώδια του μήνα: Απρίλιος

Γράφει η Αστέρω

ΚΡΙΟΣ
Έχεις γενέθλια αυτό το μήνα και νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σου, ως συνήθως. Απλά έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πήγαινε σε κανένα ψυχολόγο, μπας και ησυχάσουμε!

ΤΑΥΡΟΣ
Πάσχα και μετά γενέθλια; Ακόμα μια ευκαιρία για να γουρουνιάσεις, δηλαδή. Κόψε το φαΐ, γιατί μετά θα κλαις. Καλοκαίρι έρχεται, κάνε λίγο κράτει και σταμάτα να τρως τα συναισθήματά σου. Αφέσου στα σπα, αφρόλουτρα και φρου-φρου κι αρώματα, γυμνάσου και θα περάσεις μούρλια αργότερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ήσουν που ήσουν του γιατρού, αυτό το μήνα απολωλάθηκες. Πετάς μπηχτές, κακίες και μίσος ολούθε και μετά μεταμορφώνεσαι σε Όσιο Δαυίδ. Συμμαζέψου, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και οι τριγύρω πολλά ράμματα για τη γούνα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια ζωή τα ίδια, έτσι και τον Απρίλιο. Κλαίγεσαι, κλαίγεσαι, κλαίγεσαι και ησυχασμό δεν έχεις. Πάρε λίγο στα σοβαρά τη ζωή σου και βασίσου στις δικές σου δυνάμεις. Τι φταίει ο υπόλοιπος κόσμος να ακούει τη γκρίνια σου; Είναι μήνας για αποφάσεις!

ΛΕΩΝ
Λε ψωνάρ! Εντάξει, τα κάνεις καλά συνήθως τα καθήκοντά σου, αλλά δεν είσαι και θεός. Κατέβα λίγο από το καλάμι που καλπάζεις γιατί σε βλέπω μόνο με τον καθρέφτη σου να βαυκαλίζεσαι λες και πήρες το κουραδόκαστρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για τους πάντες και ότι έχεις τη λύση για όλα τα προβλήματα. Βασικά, δεν ξέρεις τι σου γίνεται και αυτό βγαίνει προς τα έξω πλέον. Αυτό το μήνα, μάζεψε καλύτερα το στοματάκι σου γιατί δεν σε βλέπω καλά!

ΖΥΓΟΣ
Τι ωραία που τα λες και είσαι πάντα ο ειρηνοποιός των καταστάσεων … Πού να ‘ξεραν όλοι οι άλλοι πόσο δειλός και ανίκανος να πάρεις μια απόφαση είσαι! Μήπως τώρα ήρθε η ώρα να τους το πεις από μόνος σου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το μήνα τα νεύρα και τα ξεσπάσματά σου δε θα βρουν την ανταπόκριση που θες και θα πρέπει να κάτσεις λίγο στην μπάντα. Κάνε λίγο διαολογισμό να ηρεμήσεις και να μη τα βάζεις με όποιον βρεις μπροστά σου. Δε σου φταίνε οι άλλοι σε τίποτα!

TΟΞΟΤΗΣ
Ο Απρίλιος είναι το χειρότερό σου. Ως γνήσιο παιδί του χειμώνα παθαίνεις αλλεργίες (μεταφορικά και κυριολεκτικά) μόλις πιάσουν οι πρώτες ζέστες. Ταμπουρώσου στο σπίτι σου και κάνε ένα γερό bingάρισμα σε κάποια από τις σάλχες που σ’ αρέσει να βλέπεις. 4-5 μήνες είναι, θα περάσουν …

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι σε μεγάλα κέφια, γιατί έχεις μεγαλεπίβολα πλάνα για το Πάσχα. Έκανες τις οικονομίες σου (δεν έδωσες ούτε δεκάρα τσακιστή πουθενά και για κανένα λόγο!) τόσους μήνες και τώρα θα το πας το ταξιδάκι σου, την εκδρομούλα σου …Σφίξου λίγο ακόμα έρχεται και το καλοκαιράκι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μήνας-πρόκληση! Σε αντίθεση με τον φίλτατο Αιγόκερα, δεν έχεις αφήσει φράγκο για φράγκο στη μπάντα. Αναγκαστική νηστεία και προσευχή, λοιπόν, μέχρι να ανατείλει Μάης (άντε αν είσαι τυχερός, μπορεί να ανατείλει και κανένα δώρο Πάσχατος!)

ΙΧΘΥΣ
Του τρελού! Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα χρυσόψαρα χτενίζονται! Ζεις ένα έρωτα αγιάτρευτο…ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ! Άνοιξε τα στραβά σου, γιατί βλέπω να τρως τα μούτρα σου και να γελάει κάθε πικραμένος με τα χάλια σου!

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...