HomeΘέματαΖώδια της χρονιάς

Ζώδια της χρονιάς

γράφει ο Super Spiros

Κριός: Καλά δε μίλαγες τόσο καιρό; Καλά καθόσουν ήσυχος; Ώρα να τους θυμίσεις τι σημαίνει να είσαι το μωρό του ζωδιακού. Σπάστα όλα. Εκνεύρισε τους. Ξαναβρείτε τα. Κλάψε σα να είσαι θύμα. Σπάσ’ τους τα νεύρα. So fun, right? Και αυτό θα τραβήξει τουλάχιστον 6 μήνες. Μετά θα ηρεμήσεις!

Ταύρος: Σόρι που το μαθαίνετε από μένα αλλά αυτο το χρόνο θα τα πάθετε όλα. Θα σας χαλάσει το βίντεο, θα φατε χαλασμένο παριζάκι, θα καθίσετε δίπλα στον πιο πολυλογά στο αεροπλάνο και άλλα τέτοια ανήθικα. Αλλά από την άλλη θα σας συμβούν τρομερά πράγματα πολύ χαρούμενα αν αποφασίσετε να σταματήσετε να φοβάστε και τη σκιά σου που μεταξύ μας, δεν βγαίνει έτσι η ζωή!

Δίδυμος: Ξέρουμε όλοι πόσο καλός άνθρωπος είσαι. Και πόσο σταθερός. Όσο καλός τόσο σταθερός… (…) Αυτο το διάστημα το σύμπαν θα σε εκδικηθεί. Ξέρεις εσυ ΓΙΑΤΙ! Μόνο που δε θα σε πλακώσει στους μετεωρίτες. Μπορεί όμως αν αλλάξεις διάθεση και χαρακτήρα να τα δεις όλα αλλιώς και να μη μαλώνεις με τον φιλόζωο γείτονα που ταϊζει τις γάτες μπροστά στην είσοδο.

Καρκίνος: Έχεις αρχίσει να σαπίζεις. Έχεις γίνει πράσινος. Χειρότερος κι από τον Παρθένο έχεις γίνει. Κάνε ό,τι θες. Εγώ στο είπα. Ανανεώσου γιατί σε περιμένει κέρατο, απόλυση, πάχος και εμμονή με τραγούδι της συγχωρεμένης. Αν όμως ανανεωθείς, όλα καλά. Για σένα νοιάσου και γυμνάσου!

Λέων: Ωχ. Θα σε πάει τρέλα αυτή η χρονιά. Τι θα χωρίσετε επειδή ξενοκοιτάξατε, τι θα σας απολύσουνε επειδή θα ξεσπάσετε τη χειρότερη στιγμή, τι θα σας σκιστεί το Βίβιαν Γουεστγουντ. Πάρτε σοκολάτες και συνδρομές σε κανάλια και πέστε σε κατάθλιψη από τώρα. Έλα που δε θετε. Τόσα χρόνια έτσι βγάζετε τα προς το… ευ ζειν. Αμα όμως θελετε εσεις θα κατακτήσετε τον κόσμο και δεν θα μείνετε μόνοι και δεν θα σας απολύσουνε. Απλά να μη λετε όσα σκέφτεστε και όλα θα πάνε καλα!

Παρθένος: Επέρχεται ξεπαρθένεμα. Τέλος στην ψυχρή λογική που σας δέρνει. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να γίνετε γλυκείς, κατανοητικοί και ευπροσήγοροι. Έτσι θα σας αγαπάμε πιο πολύ. Τόσο που δε θα σας βάλουμε να καθαρίσετε. Αλλά εσείς θα θέλετε να καθαρίσετε και δώστου χλωρίνη και δουλειά!

Ζυγός: Αυτή την περίοδο ετοιμαστείτε να παίξετε στη Δυναστεία. Θα φύγετε από τη δουλειά, θα έχετε μέσα σας πέρα δώθε, θα έχετε προτάσεις, ναι όχι, φύγε έλα, πάμε γύρνα, ξανά, σταμάτα, μπες, βγες (όχι με την καλή έννοια) αλλά στο τέλος θα είστε καλά. Φιλιά στον ψυχίατρο.

Σκορπιός: Θα πετάξετε το βρακί σας αυτή την περίοδο και θα το θελήσουν πολλοί. Από τη νέα χρονιά θα παίξει δίλημμα και θα βασανιστείτε επίσημα. Ξέρετε! Αυτό που μου συμβαίνει είναι απίστευτο… και άλλα τέτοια. Θα αυτομαστιγωθείτε, θα συρθείτε για να πάρετε αυτή τη βαριά απόφαση, ποιον να πάρετε σπίτι σας φεύγοντας. Γενικώς ερωτική χρονιά!

Τοξότης: Αφού βρε καλοί μου άνθρωποι, δεν τα βρίσκετε. Αφού δε θυμάστε καν πως την/τον λένε. Δουλέψτε, βγάλτε κανα φράγκο… Γίνετε λίγο αυτός ο Τοξότης που όλοι αγαπάμε. Αυτός που βλέπουμε μια φορά το τρίμηνο γιατί ξεχνάει με ποιον έχει δώσει ραντεβού, πού παέι και τι γυρεύει! Μια χρονιά αποφάσεων για έναν άνθρωπο που δεν ξέρει αν τρώει το τοστ με γαλοπούλα η ζαμπόν!

Αιγόκερως: Αν έχετε σχέση προσπαθείτε να χωρίσετε. Αν δεν έχετε, προσπαθείτε να αποκτήσετε για να χωρίσετε. Οπότε ξεκινήστε γιόγκα να βρείτε το τσι σας να έρθετε στα ίσια σας, να μάθετε να κάνετε και κανένα κέικ από το ιντερνέτ, να ρίξετε και καμιά σκούπα στο σπίτι, και αυτή τη χρονιά γενικά οριοθετήστε την τρέλα σας.

Υδροχόοι: Δυο πόρτες έχει η ζωή. Τελειώνετε. Ανοίξτε μια από τις δύο και περπατήστε κι ας παραπατήσετε. Και ας παρανομήσετε και λίγο, επιτέλους. Κανείς τίμιος δεν έμεινε στην ιστορία. Και εσείς είστε γεννημένοι για ιστορίες και τρέλες, και θριάμβους και φήμη. Φήμη σαν τη Ζοζεφίν!

Ιχθείς: Καλά νέα για τα Ψαράκια μας. Θα κατεβάσετε τη δόση στα 3 αντικαταθλιπτικά τη βδομάδα και ίσως η μαμά σας να δεχτεί να σας μιλήσει στο τηλέφωνο. Γαιδούρια που δεν την παίρνετε τηλέφωνο. Και μετά. Πάρτυ. Και μετά ποιος σας πιάνει με τη νέα χρονιά. Ε ρε του Κουτρούλη ο γάμος, ε ρε μετά γλέντια και χαρές. Αρκεί ΜΙΑ ΦΟΡΑ να πάτε εκεί που σας καλούνε.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...