HomeUrbanitiesΑυτό το escape room της Θεσσαλονίκης με...

Αυτό το escape room της Θεσσαλονίκης με θέμα τα Χριστούγεννα, είναι ό,τι ωραιότερο μπορείς να κανονίσεις για τις γιορτές

Όταν, οι χριστουγεννιάτικες εμπειρίες σου περιορίζονται σε βόλτες στην αγορά, ε δεν είναι ανακουφιστικό να ανακαλύπτεις κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα;
Σας κάνουμε την εισαγωγή για να σας πούμε πως έχουμε βρει το πιο ωραίο πράγμα που μπορείς να κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, και με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως αξίζει κανείς να ταξιδέψει ως τη Θεσσαλονίκη για να το ζήσει!
Και παιδιά, αυτό το άρθρο είναι non sponsored!

Συγκεκριμένα για τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη το Christmas Chronicles από τη Great Escape Rooms Thessaloniki, ειναι ιδανικό για όσους πιστεύουν στον Αη Βασίλη και θέλουν να γίνουν οι ήρωες των φετινών Χριστουγέννων βοηθώντας τον να παραδώσει τα δώρα του σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Βρεθήκαμε στην Great Escape και μπορούμε να πούμε πως είναι κάτι που μοιραστήκαμε όλοι στα social media με το που φύγαμε από τον χώρο στα stories μας και που προτείναμε ήδη σε γνωστούς και φίλους.

Ένα escape room που δεν είναι τρομακτικό αλλά μυστηριώδες, που θα αρέσει σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους, που είναι γεμάτο χριστουγεννιάτικη θαλπωρή, διάθεση, χρώματα, εικόνες, φωτάκια, αλλά και μπόλικο μυστήριο και αν πάτε μεγάλη παρέα είναι σίγουρο πως ο καθένας σας θα δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα για αυτές τις γιορτές – και κάποιοι στην παρέα θα προσπαθήσουν πολύ για να λύσουν τους γρίφους – θέλει ταχύτητα, σπιρτάδα, και χριστουγεννιάτικη διάθεση! Τρέξε και κλείσε τώρα τη θέση σου και καλά Χριστούγεννα!

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...