HomeNewsroomΖώδια του μήνα: Μάιος

Ζώδια του μήνα: Μάιος

Γράφει η Αστέρω

ΚΡΙΟΣ

Τό ‘χεις ρίξει στο σορολόπ και περνάς την καλύτερη φάση σου. Στο βρόντο όλα: γκόμενοι, δουλειές, λεφτά! Κανένα πρόβλημα. Απλά ετοιμάσου μετά να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις ξεσαλώσει και δε μαζεύεσαι. Ας είναι, όμως! Είναι ο μήνας σου και δεν πειράζει να τον χαρείς. Γλέντια, χορός, τραγούδι, ποτάρες και δε συμμαζεύεται. Απλά έχε υπόψιν ότι δε θα σου μείνει φράγκο μέχρι τα μέσα του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είσαι σε εργασιακό οίστρο τελευταία κι αυτό θα συνεχιστεί και το Μάιο. Βγες και καμια βόλτα, σε έχουν βαρεθεί οι πάντες έτσι κακορίζικος πού ‘σαι και μέσα στη μαυρίλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε αντίθεση με ότι μας έχεις συνηθίσει, τελευταία μού ‘σαι πολύ large σε όλα: κυρίως στα αισθήματα και στα φράγκα. Σκορπάς αβέρτα αλλά χαλάλι, μια ζωή την έχουμε βρε αδερφέ. Κι επειδή εσύ δε το θυμάσαι πολύ συχνά αυτό, ας πάει και το παλιάμπελο μια φορά!

ΛΕΩΝ

Έχεις κάνει αλλαγές στη ζωή σου κι αυτό θα σου βγει σε καλό. Πέταξες όλο το σκάρτο πράγμα και είσαι έτοιμος για νέες παραλαβές. Πρόσεχε μόνο μη βγει κι αυτό το προϊόν ελαττωματικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παίζει το ματάκι σου πουλάκι μου κι ας το παίζεις σε όλους παρθενοπιπίτσα … Καλά κάνεις, γούστο σου και καπέλο σου! Αρκεί να το επικοινωνήσεις σωστά και καθαρά εκεί που πρέπει, όταν πρέπει.

ΖΥΓΟΣ

Σε έχει πιάσει το στριμμάδι σου και δε σε πλησιάζει ούτε ψύλλος. Κάνε λίγο γιόγκα, λίγο μασάζ, λίγο εξορκισμό τελοσπάντων να σου φύγει ο κακοψόφος, να ηρεμήσουμε κι εμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ πάλι τα νεύρα σου έχεις! Πού θα πάει; Θα ρίξει μια ζαριά καλή και για σένα η ζωή. Ρόδα είναι και γυρίζει και όλα τα γνωστά τσιτάτα που λέμε στους γκαντέμηδες για να τους δώσουμε κουράγιο.

TΟΞΟΤΗΣ

Σε έχει πάει τρεις και μία στη δουλειά και Ανάσταση δε βλέπεις. Με την πρώτη ευκαιρία, πάρε τα ρεπά σου και δίνε του για χαλαρουίτα όπου μπορείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τελευταία το μόνο που δεν έχεις φάει είναι τα πόμολα. Βάστα γερά, Αιγόκερα (sic)! Σε λίγο θα ξεχυθούμε στις παραλίες κι εσύ δε θα ξέρεις που να κρυφτείς με το μπυροκοίλι που ‘χεις πετάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε έχει πιάσει ένα … να μη το πω πνεύμα οικονομίας, να το πω σφιχτοκωλίαση; Καλές οι οικονομίες και η σύνεση, αλλά εσύ το έχεις πάει στο άλλο άκρο. Γερολαδά, ο Μάιος θέλει εκδρομές και πάρτι!

ΙΧΘΥΣ
Πάλι βαριέσαι να κουνήσεις τον απαυτό σου και να κάνεις οτιδήποτε σε δραστηριότητα; Απόκτησε λίγο ζωή, μάναμ, θα πάθεις κατάκλιση με τόσο καθισιό. Η ζωή είναι και έξω από την τηλεόραση και τον υπολογιστή …

Related stories

Κριτική Βιβλίου | Hugh Howey «Φάρος 23».

Γράφει ο Τάσος Γέροντας Hugh Howey «Φάρος 23». Μετάφραση Βασίλης Αθανασιάδης. Εκδόσεις Anubis 2023. 256...

3 Ελληνικές ταινίες για να δείτε στις αίθουσες τον Δεκέμβρη

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των...

Σάν σήμερα, 27 Νοεμβρίου, τό 1990, Ξανθόπουλος-Πνευματικός

γράφει ο Τάσος Γέροντας Σαν σήμερα το 1990 έγινε ένα...

Γιάννης Παπαγεωργίου: Δεν θυμάμαι τη ζωή μου εκτός της μουσικής

O Γιάννης Παπαγεωργίου γυρίζει σε όλη την Ελλάδα στο...