HomeNewsroomΖώδια του μήνα: Μάιος

Ζώδια του μήνα: Μάιος

Γράφει η Αστέρω

ΚΡΙΟΣ

Τό ‘χεις ρίξει στο σορολόπ και περνάς την καλύτερη φάση σου. Στο βρόντο όλα: γκόμενοι, δουλειές, λεφτά! Κανένα πρόβλημα. Απλά ετοιμάσου μετά να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις ξεσαλώσει και δε μαζεύεσαι. Ας είναι, όμως! Είναι ο μήνας σου και δεν πειράζει να τον χαρείς. Γλέντια, χορός, τραγούδι, ποτάρες και δε συμμαζεύεται. Απλά έχε υπόψιν ότι δε θα σου μείνει φράγκο μέχρι τα μέσα του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είσαι σε εργασιακό οίστρο τελευταία κι αυτό θα συνεχιστεί και το Μάιο. Βγες και καμια βόλτα, σε έχουν βαρεθεί οι πάντες έτσι κακορίζικος πού ‘σαι και μέσα στη μαυρίλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε αντίθεση με ότι μας έχεις συνηθίσει, τελευταία μού ‘σαι πολύ large σε όλα: κυρίως στα αισθήματα και στα φράγκα. Σκορπάς αβέρτα αλλά χαλάλι, μια ζωή την έχουμε βρε αδερφέ. Κι επειδή εσύ δε το θυμάσαι πολύ συχνά αυτό, ας πάει και το παλιάμπελο μια φορά!

ΛΕΩΝ

Έχεις κάνει αλλαγές στη ζωή σου κι αυτό θα σου βγει σε καλό. Πέταξες όλο το σκάρτο πράγμα και είσαι έτοιμος για νέες παραλαβές. Πρόσεχε μόνο μη βγει κι αυτό το προϊόν ελαττωματικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παίζει το ματάκι σου πουλάκι μου κι ας το παίζεις σε όλους παρθενοπιπίτσα … Καλά κάνεις, γούστο σου και καπέλο σου! Αρκεί να το επικοινωνήσεις σωστά και καθαρά εκεί που πρέπει, όταν πρέπει.

ΖΥΓΟΣ

Σε έχει πιάσει το στριμμάδι σου και δε σε πλησιάζει ούτε ψύλλος. Κάνε λίγο γιόγκα, λίγο μασάζ, λίγο εξορκισμό τελοσπάντων να σου φύγει ο κακοψόφος, να ηρεμήσουμε κι εμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ πάλι τα νεύρα σου έχεις! Πού θα πάει; Θα ρίξει μια ζαριά καλή και για σένα η ζωή. Ρόδα είναι και γυρίζει και όλα τα γνωστά τσιτάτα που λέμε στους γκαντέμηδες για να τους δώσουμε κουράγιο.

TΟΞΟΤΗΣ

Σε έχει πάει τρεις και μία στη δουλειά και Ανάσταση δε βλέπεις. Με την πρώτη ευκαιρία, πάρε τα ρεπά σου και δίνε του για χαλαρουίτα όπου μπορείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τελευταία το μόνο που δεν έχεις φάει είναι τα πόμολα. Βάστα γερά, Αιγόκερα (sic)! Σε λίγο θα ξεχυθούμε στις παραλίες κι εσύ δε θα ξέρεις που να κρυφτείς με το μπυροκοίλι που ‘χεις πετάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε έχει πιάσει ένα … να μη το πω πνεύμα οικονομίας, να το πω σφιχτοκωλίαση; Καλές οι οικονομίες και η σύνεση, αλλά εσύ το έχεις πάει στο άλλο άκρο. Γερολαδά, ο Μάιος θέλει εκδρομές και πάρτι!

ΙΧΘΥΣ
Πάλι βαριέσαι να κουνήσεις τον απαυτό σου και να κάνεις οτιδήποτε σε δραστηριότητα; Απόκτησε λίγο ζωή, μάναμ, θα πάθεις κατάκλιση με τόσο καθισιό. Η ζωή είναι και έξω από την τηλεόραση και τον υπολογιστή …

Related stories

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...

Κριτική Βιβλίου | Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί».

γράφει ο Τάσος Γέροντας Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί»....