Τρεις γενιές ζαχαροπλαστών, ποιότητα που παραμένει σταθερά υψηλή εδώ και 60 χρόνια. Από το 1962, φουρνίζουν και ξεφουρνίζουν κάθε μέρα εκατοντάδες γλυκά και χρόνο με τον χρόνο απογείωσαν την ποιότητα και τη φήμη τους.
Στα ψυγεία τους, πάστες, τούρτες απλές και 3D, σοκολατένια κεράσματα, κουλουράκια και άλλα πολλά. Μπήκαμε στο εργαστήριο αλλά και στο κατάστημα για να τα πούμε με το Νίκο Κουφό, τον ζαχαροπλάστη της τρίτης γενιάς. Έκανε σεμινάρια σε Γαλλία και Βέλγιο, πάνω στη ζαχαρόπαστα και εξέλιξε την τέχνη και την παράδοση των προηγούμενων.
Αν δε, πας και στο ΤikTok θα δεις και το ιδιαιτέρως ευφάνταστο account του, που λέγεται “Stou Koufou tin Porta“! “Μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο να χαμογελά με τα post και τα stories μου με τις τούρτες και τα γλυκά!” λέει.
Όσο για το προσωπικά δικό του αγαπημένο γλυκό; “Το αρμενοβίλ και το κασάτο, γλυκά που τα κάναμε γνωστά στη Θεσσαλονίκη, εκεί γύρω στο 70 – 80”.